Nieuw in ons assortiment de Waterontharder MINI

Regelmatig kregen wij het verzoek een kleinere waterontharder te leveren dan standaard in ons assortiment is opgenomen. Natuurlijk is maatwerk voor ons geen probleem, maar door de grote vraag hebben wij onze MINI nu toegevoegd aan de Cabinet Serie. Het grote voordeel is dat deze nu uit voorraad leverbaar is.

Dit compact model is geschikt voor kleine ruimtes en wordt stekkerklaar geleverd in een 5 ltr. hars uitvoering. De waterontharder is eenvoudig te installeren door standaard meegeleverde bypass en mengventiel.

Onze waterontharders zijn voorzien van de meest geavanceerde technieken zoals een volume gestuurde microprocessorbesturing. Regeneratie vindt daardoor plaats op basis van waterverbruik en niet op basis van tijd. Dit voorkomt onnodig verbruik van zout en water. Tevens is de besturing voorzien van vooruitdenkende software, waardoor het gemiddeld gebruik wordt geregistreerd en de regeneratie hierop wordt aangepast. Wanneer er tijdens een aaneengesloten periode weinig tot geen water verbruikt wordt (bijvoorbeeld tijdens uw vakantie) zal de ontharder uit zichzelf gaan regenereren. Dit is om bacterievorming tegen te gaan.

Meer uitgebreide informatie kunt u teruglezen in onze brochure. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.