Compacte unit Budget RO en ontharder ontwikkeld

Om aan de steeds groter wordende vraag naar compacte RO installaties tegemoet te komen hebben wij een Unit ontwikkeld waarin een Reverse Osmose systeem met waterontharder gecombineerd wordt met een kunststof buffertank en transportpomp.

Deze complete installatie wordt plug-and-play vervaardigd en is makkelijk verplaatsbaar. Het geheel is samengebouwd op een polyethyleen skid en alle verbindingsleidingen en aansluitingen worden reeds in onze werkplaats compleet voor gemonteerd.
Eenmaal in bedrijf gesteld zal het leidingwater eerst worden vrij gemaakt van kalkelementen, dit ter bescherming van de RO-membranen. Daarna wordt omgekeerde osmose (R.O.) techniek toegepast om osmosewater te produceren waarbij de opgeloste zouten worden gereduceerd tot < 97%. Het osmosewater zal vervolgens worden opgevangen in een druk loze buffertank vanwaar het via een opvoerpomp naar de verbruikers wordt verpompt.

Deze compacte unit is opgebouwd uit:
 - Een polyethyleen basis
 - Een waterontharder type IX-SC 10
 - Een RO systeem met polypropyleen ondersteuning voorzien van o.a.: voorfilter, voordrukbewaking, HD pomp en spoelklep
 - Geleidbaarheidscontrole
 - Voorraadtank met vlotterschakeling
 - Transportpomp zelf aanzuigend materiaal composiet

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via onderstaand contactformulier en telefonisch op nummer 013 533 44 69. Wij denken graag vrijblijvend met u mee voor de mogelijkheden op uw locatie.